w710i سونی اریکسون

w710i سونی اریکسون - گوشی ورزشکاران‌

علی پناهی
نشریه عصر شبکه - آبان ۱۳۸۵ شماره 36

اشاره :
شرکت‌های سازنده موبایل در ساخت هر گوشی هدفی

خاص را دنبال می‌کنند. این هدف می‌تواند توانایی خاصی در گوشی یا گروه هدف باشد.

 ساخت گوشی موبایل برای ورزشکاران نیز همیشه مورد توجه شرکت‌های سازنده بوده

 است. گوشی‌هایی مانند 5141i از نوکیا و M65 از زیمنس در این گروه قرار می‌گیرند.البته

 یک گوشی ورزشی را نمی‌توان مجموعه‌ای دانست که در یک جعبه غیرقابل نفوذ جاسازی

شده است، بلکه تمرکز اصلی روی امکانات خاص آن است. داشتن سنسوری که در هنگام

 دویدن سرعت شما را اندازه‌گیری می‌کند از این امکانات ضروری است. ضرورت دوم آزاد

 بودن دست‌ها در هنگام ورزش است که با یک هدست مناسب مهیا می‌شود. با این دو‌‌شرط

5500 نوکیا و W710i سونی‌اریکسون را می‌توان گوشی ورزشی دانست. در آینده در مورد

 5500 نوکیا صحبت خواهیم کرد و اکنون به W710i می‌پردازیم.


طراحی
این گوشی تاشوی زیبا شباهت فراوانی به Z710i دارد. صفحه روی بدنه از پلاستیک ساخته شده است. در کناره بدنه دکمه خاصی طراحی شده است که اجازه تعویض برنامه فعال را می‌دهد. ممکن است افرادی‌که از این گوشی استفاده می‌کنند، خیس عرق باشند و شکی نیست که کائوچوی به کار رفته در بدنه این گوشی ضروری به نظر می‌رسد. البته چندان گول ظاهر گوشی را نخورید و فکر نکنید بدنه دستگاه فوق‌العاده در برابر ضربه مقاوم است.
در حقیقت مهندسان سونی اریکسون زحمات زیادی کشیده‌اند و بدنه پلاستیکی را چند لایه کرده‌اند.

همچنین بخش آنتن و سوراخ‌های بلندگو را هم تقویت نموده‌اند. سعی شده است گوشی را در مقابل آب مقاوم نمایند، ولی تفکر شنا کردن با این گوشی را از سرتان بیرون کنید! در ضمن اگر مواظب باشید W710i از دستانتان نیفتد، مدت بیشتری برایتان کار خواهد کرد.

ابعاد W710i برابر 24.5 * 48 * 88 میلی‌متر و وزن آن 102 گرم است. با این‌که صفحه خارجی گوشی ابعاد بزرگی ندارد، روی بدنه این‌طور به نظر نمی‌رسد. این صفحه نمایش 5.‌1 اینچی تک‌رنگ همه نیازهای یک ورزشکار را تأمین می‌کند. فکر کنید که در زیر آفتاب سوزان در حال دویدن هستید و با شما تماس گرفته می‌شود. W710i بدون هیچ مشکلی با ابعاد بزرگ و خوانا اطلاعات لازم را روی این صفحه به شما نشان می‌دهد. این صفحه نمایش دارای ابعاد 128‌*‌128 پیکسل و نور پس‌زمینه نارنجی توانایی نمایش اسم و شماره تماس را دارد.

در بالای صفحه نمایش لنز دوربین دو مگاپیکسلی را می‌بینید که به وسیله یک حلقه فلزی احاطه شده است. در کناره بدنه کلید دوربین را خواهید یافت که در حالت بسته بودن گوشی، از کار می‌افتد.
 
علاوه بر کلید دوربین، کنترل حجم صدا نیز در کناره بدنه قرار دارد. محل کارت حافظه M2 کنار سیم کارت و باتری در پشت دستگاه قرار دارد. در کناره فوقانی بدنه پنجره مادون قرمز و آنتن حلقومی داخلی قرار دارد.

W710i را به راحتی با یک دست می‌توانید باز کنید. بعد از باز کردن گوشی با صفحه نمایش داخلی روبه‌رو خواهید شد که ابعاد 220‌*‌176‌‌پیکسل و توانایی نمایش 262‌‌هزار رنگ را دارد. این صفحه نمایش TFT با آفتاب مشکل چندانی ندارد.

صفحه کلید پلا‌ستیکیِ گوشی، خوب طراحی شده است. البته کلید چهار جهته استثنائاً از فلز ساخته شده است. 

باتری
وقتی‌در پشت W710i را باز می‌کنید، یک باتری Lipol با قدرت 900mAh انتظار شما را می‌کشد. به گفته شرکت سازنده 350‌ساعت زمان آماده به کار و ده ساعت مکالمه توسط این باتری پوشش داده می‌شود. در کارکرد واقعی باتری این دستگاه دو روز دوام می‌آورد (روزانه یک ساعت مکالمه و نزدیک به پنجاه دقیقه بازی).

در جعبه دستگاه یک هدست ورزشی نیز وجود دارد که برای این گوشی طراحی شده است و با هدست استاندارد سری W تفاوت‌هایی دارد. در جعبه دستگاه یک بازوبند قابل تنظیم نیز وجود دارد که با کمک آن می‌توان گوشی را روی بازو وصل کرد و به راحتی ورزش نمود.

یک گام به پیش
W710i فاقد شتاب‌دهنده سه بعدی است و از رابط استاندارد استفاده می‌کند. سیستم زنگ دستگاه، توانایی پخش 72 تُن را در حالت پخش فایل‌های MIDI دارد.

بلوتوث گوشی نسخه دو است و از سیستم EDR پشتیبانی می‌کند که امکان بیشتر ذخیره انرژی را ممکن می‌سازد. با وجود پروفایل A2DP، امکان استفاده از هدفون استریو بی‌سیم نیز وجود دارد. سیستم بلوتوث نیز بهسازی شده است و با اکثر وسایل جانبی به خوبی کار می‌کند. گوشی از سیستم EDGE کلاس ده نیز حمایت می‌کند.

سیستم Multitasking استفاده شده در این گوشی آن‌ را در سطح یک اسمارت‌فون قرار داده است و آن را از یک گوشی عادی متمایز کرده است. ما برای آزمایش این سیستم نرم‌افزار پخش موسیقی را اجرا کردیم و در کنار آن سه نرم‌افزار جاوا که دو عدد از آن‌‌ها بازی بودند را فعال نمودیم و تمام این برنامه‌ها به خوبی اجرا شدند و با منوی برنامه فعال توانستیم به هرکدام که خواستیم، دسترسی داشته باشیم.

همان‌طور که گفته‌شد W710i مجهز به سنسور حرکتی است و امکان محاسبه تعداد قدم‌هایی که برداشته می‌شود را فراهم می‌سازد. تنظیمات جالبی در این بخش خواهید یافت که از آن جمله دو حالت راه رفتن و دویدن، تنظیم فاصله و سرعت، حداکثر و حداقل سرعت را می‌توان ذکر کرد. با وارد کردن اطلاعات شخصی از جمله سن، جنس، قد و وزن نرم‌افزار مقدار کالری مصرفی شما را محاسبه می‌کند.
 
وقتی‌که راه می‌روید یا می‌دوید، روی صفحه نمایش اطلاعات جالبی را مشاهده خواهید کرد. زمان سپری شده از شروع حرکت، فاصله طراحی شده، سرعت فعلی و همچنین با تغییر صفحه، مقدار کالری مصرفی و کل زمان ورزش از این جمله اطلاعات هستند. تنظیمات این بخش جوابگوی یک ورزشکار عادی است، اما تمام خواسته‌های یک ورزشکار حرفه‌ای را پوشش نمی‌دهد. جالب این‌که وقتی‌که درِ گوشی باز است، دستگاه هیچ محاسبه‌ای را انجام نمی‌دهد، ولی با بستن درِ گوشی (با شرط فعال بودن حالت ورزش از قبل) شروع به محاسبه می‌نماید.

تمام قدم‌های شما محاسبه می‌شود و روی صفحه نمایش خارجی نمایش داده خواهد شد. البته در ساعت دوازده نیمه شب این شمارشگر ریست می‌شود تا در روز بعد از ابتدا به شمارش حرکات شما بپردازد. با این حال تمام اطلاعات را می‌توانید به صورت فایل متن ذخیره نمایید و آن را از طریق ایمیل یا بلوتوث برای دیگران ارسال نمایید.
امکانات جالبی مانند کنترل از راه دور و دیکتافون که به مدل‌های جدید سونی اریکسون اضافه شده‌اند را در این مدل نیز می‌توانید ببینید.

W710i از رادیو نیز برخوردار است و قابلیت ذخیره خودکار بیست ایستگاه را دارد و کیفیتی مشابه K750i دارد. صدای رادیو واضح و شفاف است و کار با آن راحت است.

مقدار حافظه داخلی گوشی ده مگابایت است که باید به آن یک کارت حافظه M2 خالی را نیز باید اضافه کنید. گوشی مجهز به یک نرم‌افزار مدیریت برنامه ساده است که اجازه جابه‌جایی فایل‌ها را به کاربر می‌دهد.
نرم‌افزار پخش موسیقی W710i  از فرمت‌های MP3 ،AAC ،eAAC + ،WMA ،3GP و MP4 پشتیبانی می‌کند. در این برنامه چند تنظیم پیش فرض اکولایزر به علاوه تنظیم دستی وجود دارد.

دوربین
یک دوربین دو مگاپیکسلی از نوع CMOS بدون قابلیت فوکوس خودکار در این گوشی جاسازی شده است. حداکثر ابعاد عکس‌های این دوربین برابر 1224‌*‌1632 پیکسل است. کیفیت عکس‌های دوربین در اکثر شرایط خوب است و زمان ذخیره عکس در هر ابعادی که گرفته شود، حدود دو ثانیه می‌باشد.  می‌توانید سه صدای مختلف را برای شاتر انتخاب کنید، ولی امکان قطع صدا وجود ندارد. امکان فیلمبرداری با ابعاد 144‌*‌176 پیکسل در فرمت 3GP نیز وجود دارد که کیفیت متوسطی دارد.

سخن آخر
این مدل دارای نقاط قوت و ضعف گوناگونی است. سنسور حرکت و نرم‌افزار ورزشی را باید از نقاط قوت این مدل دانست. البته نبود برنامه ورزشی در مقایسه با 5500 نوکیا آن را در موضع ضعف قرار داده است. این واقعیت که 5500 یک اسمارت‌فون است نیز باعث تضعیف موقعیت این مدل می‌شود. البته به نظر می‌رسد بازار، هر دو گوشی را قبول کند؛ زیرا هرکدام نقاط قوت خاصی را دارند.  

گوشی جدید سونی اریکسون

سونی‌اریکسون K618 را معرفی کرد

سرویس خبر نشریه عصر شبکه
چهارشنبه 8 شهریور 1385


شرکت سونی‌اریکسون جدیدترین گوشی موبایل تجاری خود K618 را معرفی کرد.


دو هفته‌نامه عصر شبکه - شرکت سونی‌اریکسون جدیدترین گوشی موبایل تجاری خود K618 را معرفی کرد. این گوشی که در رده گوشی‌های سبک‌ وزن قرار دارد، برای کاربرانی طراحی شده‌ است که بیشتر به استفاده از ابزارهای تجاری و سرگرمی مانند نمایش فیلم و پخش موسیقی تمایل دارند. امکانات K618 موجب می‌شود کاربران بتوانند به راحتی موسیقی و کلیپ‌های ویدیویی را دانلود کنند یا در اینترنت به گشت‌و‌گذار بپردازند و توسط گوشی بازی‌های موردنظرخود را انجام دهند.

این گوشی که از فناوری بلوتوث نیز استفاده می‌کند، امکان اشتراک‌گذاری یا تبادل اطلاعات مالتی‌مدیا میان گوشی‌های دیگر را فراهم می‌کند و به یک هدست بلوتوث نیز مجهز است. دوربین ارائه شده در این گوشی دو مگاپیکسلی و دارای زوم 2.5x است.

از دیگر ویژگی‌های این گوشی تلفن همراه، برنامه Blogger Mobile آن است که امکان ارسال تصاویر به صورت مستقیم برای وبلاگ را فراهم می‌کند. حافظه 256MB Memory Stick با قابلیت ذخیره هفتصد عکس و 230‌تراک موسیقی و افزایش ظرفیت آن تا یک گیگابایت، از دیگر ویژگی‌های این گوشی هستند.

:: بررسی و آموزش نرم افزار Alcohol 120% ::

:: بررسی و آموزش نرم افزار Alcohol 120% ::
این بار می خوام شما رو با نرم افزار Alcohol 120% آشنا کنم.البته شاید خودتون قبلا اون رو میشناختید یا در حال حاضر هم باهاش کار میکنید.به هر حال این مقاله صرفا برای آشنایی دوستان با این برنامه نوشته میشه.
همون طور که میدونید این برنامه برای رایت ، تکثر و . . . CD ها هست.شما حتی میتونید از این برنامه به عنوان یه درایو مجازی استفاده کنید.فرض میکنیم شما این برنامه رو روی سیستم خودتون نصب کردین.اول از همه برنامه رو اجرا میکنیم.محیط برنامه ، در عین سادگی بسیار جذاب هست و تقریبا برای هر کاری دکمه مجزایی طراحی شده.برای انجام کاهای مختلف از قبیل کپی یه CD یا گرفتن یه ایمیج باید از منوی main استفاده کنیم.سعی میکنم تک تک اونها رو توضیح بدم.اولین گزینه Image Making Wizard هست.از این قسمت برای ساخت یک ایمیج از یک CD ، استفاده میشه.برای این کار وارد این قسمت می شویم واز قسمت CD/DVD Device درایوی رو که CD توش هست رو انتخاب میکنیم.بعد از چند ثانیه اطلاعات اون سی دی در قسمت های مربوطه مشخص میشه. برای گرفتن یک image از این CD باید سرعت خواندن اطلاعات رو مشخص کنیم.برای اینکار از قسمت read Speed سرعت رومشخص می کنیم.توی همون صفحه یه سری تنظیمات هم هست که در حالت عادی نباید تغییری توش بدین.در پایین همون صفحه هم باید نوع CD رو مشخص کنیم.برای این کار از قسمت Datatype نوع CD رو مشخص میکنیم.توجه داشته باشید که هر کدم از اون گزینه ها برای کار مخصوص به خودشون طراحی شدن و انتخاب اونها باعث عوض شدن تنظیمات قسمت قبل میشه.مثلا برای ساخت ایمیج از یه VCD خط دار باید گزینه Video CD whit bad sectors و برای یه CD قفل دار، باید بسته به نوع قفل گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید.
در مرحله بعد باید محلی رو برای ذخیره کردن فایل ایمیج  تعیین کنید.از قسمت image name نامی رو برای فایل خودتون وارد کنید.از قسمت image format هم میتونید نوع فایل رو مشخص کنید .( این برنامه علاوه بر ساختن فایل های mds میتونه ccd , cue هم بسازه ).با کلیک بر روی گزینه start عملیات ساخت ایمیج شروع میشه. این عملیات ممکنه چند دقیقه طول بکشه.درصد انجام این عملیات هم بصورت گرافیکی و عددی نشون داده میشه.بعد از اینکه کار ساخت ایمیج تموم شد،CD از درایو خارج میشه . حالا ایمیج شما ساخته شده و شما میتونید با اون هر کاری که خواستید بکنید!
حالا در پنجره اصلی این برنامه یه آیکن مخصوص این ایمیج ساخته میشه.شما میتونید این ایمیج رو، رو یه CD خام رایت کنید یا اون رو بفرستید به درایو مجازی و ازاون استفاده کنید ( درایو مجازی در مرحله نصب برنامه ایجاد میشه . یه آیکن هم به my computer شما اضافه میشه که همون درایو مجازیه)
برای وارد کردن این ایمیج به برنامه، رو آیکن اون راست کلیک کنید و از گزینه mount on device ، درایو مجازی رو انتخاب کنید. با این کار ، ایمیج ساخته شده به درایو مجازی میره. حالا میتونید برید به mycomputer و مثل یه CD واقعی ازش استفاده کنید.
حالا فرض کنید می خواهید این ایمیج رو روی یک CD هم رایت کنید.اصولا کار کردن با این برنامه راحته و مراحل هم مثل دفعه قبل هست.برای رایت یک ایمیج روی یک CD ، از منوی سمت چپ گزینه image burning wizard رو انتخاب می کنیم ( اگه آیکنش تو برنامه باشه میشه روش راست کلیک کرد وگزینه image burning wizard رو انتخاب کرد).
در صفحه اول ویزارد، آدرس فایل ایمج مربوطه رو وارد کنید.اگه گزینه delete image file after recording رو در پایین اون کادر انتخاب کنید، بعد از عملیات رایت ، فایل ایمیج پاک خواهد شد.در مرحله بعد ، ابتدا رایتر خود را مشخص کنید.سرعت رایت رو هم میتونید همون جا انتخاب کنید ( این سرعت بستگی به نوع رایتر و CD مورد استفاده شما داره ). بعد از این کار از قسمت write method گزینه dao/sao رو انتخال کنید.تعداد کپی مورد نظر رو هم میتونید از قسمت number of copies مشخص کنید.گزینه enable buffer underrun Technology رو هم انتخاب کنید .( این گزینه از سوختن CD شما تا حد زیادی جلوگیری میکنه)
یه گزینه دیگه هم اونجا هست که شاید یکم گمراه کننده باشه.( منو یاد سوالات کنکور میندازه )
اگه do not close rhe last sessinon of current disc رو انتخاب کنید ، انتهای CD شما بسته نمیشود و میتوانید در مراحل بعدی  دوباره در فضای باقیمانده اطلاعات رایت کنید.چنانچه دارین یه VCD یا ACD رایت میکنید ( CD هایی که قراره تو مثلا یه ویدئو سی دی پخش بشه ) اون گزینه رو تیک نزنید!
حالا با کلیک بر روی گزینه start عملیات رایت این CD شروع میشه.
این برنامه امکانات دیگه ای هم داره.مثل رایت مستقیم یه CD رو یه CD دیگه که اصول اون هم شبیه موارد توضیح داده شده هست.حتی میتونید از قسمت Erase Wizard یه CD/rw رو فرمت کنید.قسمت option این برنامه هم مطابق سیستم شما تنظیم شده ونیاز به تغییر خاصی نداره.
ناگفته ها:
برای اینکه یه ایمیج رو از درایو مجازی خارج کنید،باید از توی برنامه ، روی درایو مربوطه راست کلیک کنید و گزینه Eject رو انتخاب کنید.حرف دیگه ایه نمونده.اگه سوالی داشتید در خدمتیم